خبرهای ویژه
- متن آهنگ جنست خراب بود از شهاب مظفری
- لیزر شقاق – درمان بیرون زدگی مقعد با پماد آنتی هموروئید
- تور نجف بهترین هتل های کربلا – هتل ۵ ستاره نجف
- مشخصات فنی زانتیا
مواد لازم کیک پنیر با سیب مواد لازم خمیر کیک : کراکر سبوس دار گندم :: سه فنجان کره آب شده :: نصف فنجان مواد داخل کیک : پنیر خامه ای :: ۸۰۰ گرم شکر :: یک فنجان تخم مرغ :: ۴ عدد وانیل :: یک قاشق چای خوری آرد :: یک چهارم فنجان دارچین […]
مواد لازم خمیر کیک :
مواد داخل کیک :
با آموزش طرز تهیه کیک پنیر با سیب از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کیک پنیر با سیب ابتدا بایدخمیر کیک را آماده کنیم. کراکر و کره را در مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید.
سپس مخلوط را روی سینی فر بریزید ریخته و با پشت قاشق آن را فشرده کنید و کنار بگذارید تا بقیه مواد حاضر شوند. در ظرفی پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را بریزید و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید .
تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ پف دار شود. آرد را در ظرفی الک کنید و آرام آرام به موادتان اضافه کنید. در آخر دارچین و آب سیب را به هم اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید .
مخلوط به دست آمده را روی خمیری که درست کرده بودید بریزید . حالا خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت در فر با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزید .
بعد از اینکه پخت برشهای سیب را روی کیک بریزید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن باید یک شب کیک را در یخچال نگه دارید.