خبرهای ویژه
- متن آهنگ جنست خراب بود از شهاب مظفری
- لیزر شقاق – درمان بیرون زدگی مقعد با پماد آنتی هموروئید
- تور نجف بهترین هتل های کربلا – هتل ۵ ستاره نجف
- مشخصات فنی زانتیا
مواد لازم کیک آلو و هلو کره :: ۱۸۰ گرم تخم مرغ :: ۴ عدد شیر :: ۱ پیمانه آلو :: ۶ عدد هلو :: ۱ عدد شکر :: ۱۸۰ گرم وانیل :: به میزان لازم آرد :: ۲۲۰ تا ۲۴۰ گرم بیکینگ پودر :: یک و نیم قاشق مربا خوری جوش شیرین :: نصف […]
با آموزش طرز تهیه کیک آلو و هلو از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیهکیک آلو و هلو ابتدا باید شکر را با کره مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا مواد یک دست و کرم رنگ شود.
تخم مرغ ها را به شکر و کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها پف کنند. سپس چند قطره وانیل اضافه میکنیم و هم می زنیم.
آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را در ظرفی با هم مخلوط کنید و ۲ مرتبه الک کنید سپس آرام آرام به مواد کیک اضافه کنید و با همزن دستی بزنید. شیر را هم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
۳ عدد از آلو ها و هلو را خرد کنید و داخل مایه کیک بریزید. قالب مورد نظر را با کمى کره چرب و روى کره را خوب با شکر قهو ه اى بپوشانید. ۳ عدد از آلو ها را از وسط نصف کنید و ته قالب بچینید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و کیک را برای مدت ۵۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کیک بپزد. بعد از پخت و خنک شدن کیک آلو و هلو را در ظرفی برگردانید و سرو کنید.