خبرهای ویژه

» آشپزی » آموزش دستور پخت طرز تهیه کیک آلو و هلو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۰۷ - ۷:۱۱

 کد خبر: 33
 60 بازدید

آموزش دستور پخت طرز تهیه کیک آلو و هلو


مواد لازم کیک آلو و هلو کره :: ۱۸۰ گرم  تخم مرغ :: ۴ عدد  شیر :: ۱ پیمانه  آلو :: ۶ عدد هلو :: ۱ عدد شکر :: ۱۸۰ گرم وانیل :: به میزان لازم آرد :: ۲۲۰ تا ۲۴۰ گرم بیکینگ پودر :: یک و نیم قاشق مربا خوری جوش شیرین :: نصف […]

آموزش دستور پخت طرز تهیه کیک آلو و هلو

مواد لازم کیک آلو و هلو

  • کره :: ۱۸۰ گرم
  •  تخم مرغ :: ۴ عدد
  •  شیر :: ۱ پیمانه
  •  آلو :: ۶ عدد
  • هلو :: ۱ عدد
  • شکر :: ۱۸۰ گرم
  • وانیل :: به میزان لازم
  • آرد :: ۲۲۰ تا ۲۴۰ گرم
  • بیکینگ پودر :: یک و نیم قاشق مربا خوری
  • جوش شیرین :: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک آلو و هلو

با آموزش طرز تهیه کیک آلو و هلو از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم.  برای تهیهکیک آلو و هلو ابتدا باید شکر را با کره مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا مواد یک دست و کرم رنگ شود.

تخم مرغ ها را به شکر و کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها پف کنند. سپس چند قطره وانیل اضافه میکنیم و هم می زنیم.

آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را در ظرفی با هم مخلوط کنید و ۲ مرتبه الک کنید سپس آرام آرام به مواد کیک اضافه کنید و با همزن دستی بزنید. شیر را هم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

۳ عدد از آلو ها و هلو را خرد کنید و داخل مایه کیک بریزید. قالب مورد نظر را با کمى کره چرب و روى کره را خوب با شکر قهو ه اى بپوشانید. ۳ عدد از آلو ها را از وسط نصف کنید و ته قالب بچینید.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و کیک را برای مدت ۵۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کیک بپزد. بعد از پخت و خنک شدن کیک آلو و هلو را در ظرفی برگردانید و سرو کنید.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه