خبرهای ویژه
- راهکارهای پیشگیری از خستگی زیاد
- ایرانی موزیک – دانلود آهنگ جدید
- مزایای استفاده از نرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکی: تسهیلات و صرفه جویی در زمان و هزینه
- اهمیت طراحی سایت فروشگاهی در تهران (مزایای فروشگاه آنلاین)
مواد لازم کیک میوه خشک تخم مرغ :: ۳ عدد آرد :: ۱ و نیم فنجان مخلوط میوه های خشک :: ۱ و نیم فنجان آب :: یک سوم فنجان شکر یا خاکه قند :: ¾ فنجان+۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر :: ۱ قاشق چایخوری کره ذوب شده :: ۱۰۰ گرم طرز تهیه کیک میوه […]
با آموزش طرز تهیه کیک میوه خشک از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کیک میوه خشک ابتدا باید در قابلمه ای آب و ۱ قاشق شکر را روی حرارت بالا قرار دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند.
سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم ۲ تا ۳ دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود. شکر و تخم مرغ ها را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
آرد و پکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و ۲ مرتبه الک می کنیم سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم. در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.
قالب کیک را چرب می کنیم و یا داخلش کاغذ روغنی می گذاریم. سپس مواد کیک را داخل قالب می ریزیم. قالب کیک را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم تا کیک بپزد و طلایی شود.