خبرهای ویژه

» آشپزی » آموزش دستور پخت و طرز تهیه کیک میوه خشک

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۰۷ - ۷:۰۸

 کد خبر: 19
 15 بازدید

آموزش دستور پخت و طرز تهیه کیک میوه خشک


مواد لازم کیک میوه خشک تخم مرغ :: ۳ عدد آرد :: ۱ و نیم فنجان مخلوط میوه های خشک :: ۱ و نیم فنجان آب :: یک سوم فنجان شکر یا خاکه قند :: ¾ فنجان+۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر :: ۱ قاشق چایخوری کره ذوب شده :: ۱۰۰ گرم طرز تهیه کیک میوه […]

آموزش دستور پخت و طرز تهیه کیک میوه خشک

مواد لازم کیک میوه خشک

  • تخم مرغ :: ۳ عدد
  • آرد :: ۱ و نیم فنجان
  • مخلوط میوه های خشک :: ۱ و نیم فنجان
  • آب :: یک سوم فنجان
  • شکر یا خاکه قند :: ¾ فنجان+۱ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر :: ۱ قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده :: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک میوه خشک

با آموزش طرز تهیه کیک میوه خشک از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کیک میوه خشک ابتدا باید در قابلمه ای آب و ۱ قاشق شکر را روی حرارت بالا قرار دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند.

سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم ۲ تا ۳ دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود. شکر و تخم مرغ ها را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

آرد و پکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و ۲ مرتبه الک می کنیم سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم. در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.

قالب کیک را چرب می کنیم و یا داخلش کاغذ روغنی می گذاریم. سپس مواد کیک را داخل قالب می ریزیم. قالب کیک را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم تا کیک بپزد و طلایی شود.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه