خبرهای ویژه
- متن آهنگ جنست خراب بود از شهاب مظفری
- لیزر شقاق – درمان بیرون زدگی مقعد با پماد آنتی هموروئید
- تور نجف بهترین هتل های کربلا – هتل ۵ ستاره نجف
- مشخصات فنی زانتیا
مواد لازم چیز کیک نیویورکی شانتال بیسکویت خرد شده :: ۱۵ عدد آرد :: یک چهارم فنجان تخم مرغ :: ۴ عدد شکر :: یک پنجم فنجان کره آب شده :: ۲ قاشق غذا خوری پنیر خامه ای آب شده :: ۲۵۰ گرم شیر :: ۳/۴ فنجان خامه ترش :: ۱ فنجان وانیل :: ۱ […]
با آموزش طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال ابتدا باید قالب مناسبی را انتخاب کنید و ته آن را چرب کنید.
در یک کاسه خرده های بیسکوئیت را با کره آب شده مخلوط کنید و ته قالب قرار دهید و با دست فشار دهید. در ظرفی، پنیر خامه ای را با شکر مخلوط کنید تا صاف شود. سپس در مخلوط کن ریخته و با شیر مخلوط کنید.
بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند. خامه ترش، وانیل را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید. آرد الک شده را هم اضافه کرده و با دور کند مخلوط کرده و روی بیسکوئیت های آماده شده داخل قالب بریزید.
قالب را به مدت ۱ ساعت در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۳۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک در فر در بسته به مدت ۵ تا ۶ ساعت سرد شود، تا مانع ترک خوردگی شود. تا لحظه سرو کردن چیز کیک را در یخچال بگذارید تا سرد شود.