خبرهای ویژه
- متن آهنگ جنست خراب بود از شهاب مظفری
- لیزر شقاق – درمان بیرون زدگی مقعد با پماد آنتی هموروئید
- تور نجف بهترین هتل های کربلا – هتل ۵ ستاره نجف
- مشخصات فنی زانتیا
مواد لازم برای ادویه راس الحانوت مراکشی : پودر زیره ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری میخک خرد شده ۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ادویه راس الحانوت مراکشی : تمام مواد را در کاسه […]
مواد لازم برای ادویه راس الحانوت مراکشی :
| پودر زیره | ۱ قاشق چایخوری |
| پودر زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
| نمک | ۱ قاشق چایخوری |
| فلفل سیاه | ۳/۴ قاشق چایخوری |
| پودر دارچین | ۱/۲ قاشق چایخوری |
| پودر فلفل قرمز | ۱/۲ قاشق چایخوری |
| میخک خرد شده | ۱/۴ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ادویه راس الحانوت مراکشی :
تمام مواد را در کاسه ای بریزید و کامل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به طور کامل ترکیب شوند. سپس در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر و بوی آن از بین نرود. حالا شما ۳ قاشق ادویه راس الحانوت مراکشی دارید.
مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی :
| گوشت قرمز | ۶۰۰ گرم |
| میوه به متوسط | ۴ عدد |
| نخود | ۵۰۰ گرم |
| جعفری خرد شده | ۴ قاشق غذاخوری |
| گوجه فرنگی متوسط | ۵ عدد |
| سیر | ۳ حبه |
| ساقه کرفس خرد شده | ۱ عدد |
| پیاز متوسط | ۲ عدد |
| پودر زیره | ۱ قاشق چایخوری |
| ادویه راس الحانوت | ۲ قاشق چایخوری |
| نمک | به مقدار لازم |
| فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
| روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه طاجین گوشت و به :
گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و مقداری روغن روی حرارت ملایم گاز به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سپس گوشت را همراه با ۴ لیوان آب داخل زودپز به مدت ۱۸۰ دقیقه بپزید.
نخود را شسته و با مقداری آب به مدت ۱ ساعت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بریزید و نخود را در ظرفی جداگانه نگه دارید.
یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید، گوجه فرنگی و میوه به را تمیز شسته، پوست آنها را بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید و هر کدام را در ظرفی جداگانه نگه دارید.
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن گرم شد میوه به را داخل روغن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شود سپس پیاز خرد شده، کرفس خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با یک کفگیر سوراخدار مواد داخل ماهیتابه را بردارید و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.
گوشت پخته شده، گوجه فرنگی های خرد شده، جعفری خرد شده و نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و ۳ لیوان از آب گوشت، پودر زیره، فلفل سیاه و فلفل قرمز، نمک و ادویه راس الحانوت را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزد و خوب جا بیفتد.
طاجین گوشت و به را با برنج سفید سرو کنید. نوش جان!
منبع : banooyeshahr.com
